Καλωσορίσατε... στην Αρκαδία

"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Διονύσης Σολωμός

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Λήστεψαν δύο τράπεζες στο Άστρος Αρκαδίας μέσα σε λίγα λεπτά


ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΕ
Δύο τράπεζες μέσα σε ελάχιστα λεπτά στο Άστρος Αρκαδίας, λήστεψαν σήμερα το πρωί δύο δράστες με την απειλή πιστολιού.
Λίγο μετά τις 8.15 το πρωί, 2 άτομα που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, έφθασαν έξω από το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στη διασταύρωση της επαρχιακής οδού Άστρους – Παράλιου Άστρους με την επαρχιακή οδό Άργους – Λεωνιδίου.
Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, η μηχανή είχε χρωματισμούς προς το μπορντό (ωστόσο κατά κάποιους άλλους και ασημί) και ο οδηγός κάλυπτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κράνος, ενώ ο συνοδηγός με καπέλο και γυαλιά.
Αμέσως ο συνοδηγός κατέβηκε από τη μηχανή και μπήκε στην Τράπεζα, ενώ ο συνεργός του τον περίμενε στη μηχανή. Ο ληστής με την απειλή πιστολιού, ζήτησε και πήρε όσα χρήματα υπήρχαν εκείνη τη στιγμή στα ταμεία. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των υπαλλήλων της Τράπεζας, το ποσό δεν πρέπει να ξεπερνά τις 5.000 ευρώ.
Στη συνέχεια, με γρήγορες κινήσεις βγήκε από την τράπεζα, ανέβηκε στην μηχανή και κατευθύνθηκαν στο Μεσόγειο Άστρους και συγκεκριμένα στο υποκατάστημα της ΑΤΕ.
Και εκεί με τον ίδιο τρόπο, μπήκε μέσα ο συνοδηγός και με την απειλή του πιστολιού αφαίρεσε τα χρήματα από το ταμείο και εξαφανίστηκαν. Το ποσό που αφαίρεσαν σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των υπαλλήλων είναι μεταξύ 10.000 -15.000 ευρώ.
Η Αστυνομία διενεργεί εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό των 2 δραστών, αλλά χωρίς αποτέλεσμα ....




_________________________________

Τελευταίες Ειδήσεις